Steca TR0502TT vezérlés

Steca TR0502TT

5 bemeneti jel, 1 kimenet

  • Lakó- és kereskedelmi épületekhez
  • Ideális megoldás egykörös rendszerekhez
  • Rendkívül alacsony saját energia fogyasztás
  • A világ bármely részén használható

Leírás

A Steca TR A501 T vezérlés úgy lett kifejlesztve, hogy különösen hatékony legyen az alkalmazások legszélesebb köréhez. Ideális megoldás minden egykörös rendszerhez.
A burkolat kompakt kialakításának köszönhetően tökéletesen integrálható szivattyútelepekre, de lehet szerelni falra vagy DIN sínre.
A speciális kapcsolt üzemű tápegység biztosítja a maximális hatékonyságot és a gazdaságos működést. Így a saját energiafogyasztás a minimumra csökken. A változó bemenő feszültség tartomány lehetővé teszi a készülék használatát bárhol a világon. Az innovatív elektronikus terhelés vezérlés technológia védi a vezérlést túlterhelés ellen, akár a telepítéskor bekövetkezett hibáktól.
A Steca TR A501 T-nek egy fordulatszám szabályozott Triac kimenettel rendelkezik, mely opcionálisan használható, mint PWM kimenet nagy hatásfokú szivattyúkhoz. A berendezés öt bemenettel rendelkezik a hőmérsékleti jelek, vagy impulzusok fogadására.
Külső impulzus jeladó segítségével a vezérlés alkalmas a szolár rendszer által megtermelt hőmennyiség mérésére. Az átlátható, grafikusan animált kijelző megmutatja a rendszer aktuális működési állapotát. A piktogramok használata garantálja a vezérlő könnyű kezelhetőségét.
A Steca TR A501 T különösen alkalmas egykörös szolár rendszerek (használati meleg víz, vagy medencefűtés) ellenőrzésére és vezérlésére. Alternatívaként számos előre programozott funkciót tartalmaz és ezáltal alkalmas különböző rendszerek vezérlésére is mint például a kiegészítő fűtés, szilárd tüzelésű kazán, termosztát, differenciál termosztát / tartály újratöltés, cirkulációs rendszer visszatérő hőmérséklet emelés.
Fontos rendszer felügyeleti és biztonsági funkciókat is végez a Steca TR A501 T – konkrét hibaüzenet jelenik meg a gyors hibaelhárításhoz. Ez biztosítja a biztonságos és tartós működését a szolár rendszernek.

Jellemzők

A termék jellemzői:
Kompakt, többrészes kialakítású burkolat
Elektronikus fordulatszám szabályozás Triac és PWM
Magas szintű üzembiztonság a hiba diagnosztikának köszönhetően
Üzemóra számláló
Szoftverfrissítés lehetséges
Napi szivattyúindítás
Univerzális és gyors installálás a csavaros csatlakozókkal
Alacsony fogyasztás a kapcsolható tápellátásnak köszönhetően
Telepítési lehetőségek: szoláris egységre, falra, DIN sínre
Változtatható bemeneti feszültség tartomány
Elektronikus túlterhelés szabályozás és védelem

Kijelzés:
Multi funkciós grafikus LCD kijelző háttérvilágítással
A rendszer működésének és üzemi állapotának animált megjelenítése

Működés:
Non-verbális menü
Oldal kapcsoló- kézi, auto, off

Funkciók:
Hőmennyiség mérés
CO2 megtakarítás kijelzése
Stagnációs fázisok csökkentése
Tároló gyorstöltés
Intervallum/cső hálózaton mért hőmérséklet
Nyaralás ( tároló visszahűtés )


Letöltések:

Kezelési útmutató