Nagy teljesítmény és minőség


A csúcs minőségű anyagok alkalmazásának és a folyamatos, gyártás közben és után végrehajtott minőségi teszteknek köszönhetően az EXE Solar 15 éves garanciát vállal, napelemeik anyag hibáira és a gyártás során bekövetkező esetleges hibákra, az ISO9001 - ISO14001 és ISO18001 minőségbiztosítási tanúsítványokban megfogalmazottak szerint.

EXE Solar plusz tolerancia

Az EXE Solar napelem panelek kizárólag plusz toleranciával kerülnek kiszállításra. Az EXE Solar napelemeknek kivételes plusz lineáris teljesítményük, mely max. 5Wp plusz teljesítményt jelent. Ez a teljesítmény plusz növeli az energia hozamot vevőink számára.

A 260 Wp lineáris teljesítményű EXE Solar napelemek megvásárlásával és felszerelésével vevőink 260Wp és 264,99 Wp közötti valós teljesítményt kapnak. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy vevőink max. 2% plusz energiahozamot érhetnek el ingyen. Az EXE ezt a plusz energia hozamot folyamatosan tanúsíttatja a KIWA Cermet Italia tesztelő intézettel.

EXE Solar lineáris teljesítmény garancia

A csúcs minőség csúcs teljesítményt eredményez. Minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően hosszú éveken keresztül garantáljuk a kiemelkedő teljesítményt vásárlóinknak. Önt, mint vevőnket biztosíthatjuk arról, hogy napelemeink 25 éven keresztül tartós teljesítményt nyújtanak.

Garantáljuk, hogy az első év után a napelemek min. 97% -os lineáris teljesítményt nyújtanak és minden egyes évben a max. teljesítmény csökkenés nem több mint 0,5%. Ebből adódóan a garanciában leírt 25 éves periódus lejárta után a napelemek még mindig min. 85%-os lineáris teljesítményt nyújtanak Önnek.

napelem cellanapelem gyártásnapelem mezőnapelem mérnök

Mentés

Mentés